Bad & våtrom

Vi skaffer alle fagfolkene du trenger for å bygge et nytt, flott bad. Snekkere, rørleggere, flisleggere, elektrikere og malere. I tillegg kommer vår erfarne takstmenn som fungerer som klok rådgiver og problemløser. Vi har blikk for interiørløsninger, og vi kjenner til hvor de kritiske punktene er. Derfor kan vi bygge nye baderom som vil fungere feilfritt i årtier.

Vi planlegger sammen med deg og sørger for at du blir fornøyd.

Hos oss får du en prosjektleder som planlegger og styrer alt arbeidet. Han sørger for at badet leveres ferdig med avtalt kvalitet. Ingen av våre folk settes til å bygge et nytt bad uten grundig faglig og praktisk erfaring. Vårt mål er å gjennomføre prosjektet på en effektiv og ryddig måte, og overlevere det nye badet slik at du blir strålende fornøyd.

Du skal være trygg når du investerer i et nytt bad.

For de fleste av oss er det en vesentlig investering å bygge et helt nytt bad. Da er det en selvfølge at de som bygger det bør kunne mer enn sitt håndverk. Her er flere grunner til at det er trygt å velge oss som totalleverandør for byggeprosjektet ditt:

  • Vi har lang erfaring og kjenner de kritiske suksessfaktorene for nye bad og våtrom.
  • Prosjektlederen styrer og kontrollerer alle aktiviteter og alle fagfolkene.
  • Du har ett firma å forholde deg til ved eventuelle reklamasjoner på alt fra membran til dusjbatteri og fliser.
  • Et faglig bredt, erfarent og spesialisert fagmiljø innen våtrom garanterer for at du får et fuktsikkert og forskriftsmessig nytt bad.

MÅ du forresten bygge et helt nytt bad?

Kanskje du likevel ikke trenger å bygge et absolutt helt nytt bad? Kanskje det vil fungere godt nok om du fikser på det utrangerte badegulvet eller det gammeldagse interiøret? Vi foretar også oppussing av gamle bad eller bare skifter ut klosettet, badekaret, dusjen eller annet inventar.

Flere tjenester i samme kategori